Certificat de qualitat

Elaborem les nostres col·leccions en dos metalls preciosos, or i plata, per això cada peça ARIOR porta un segell d’autenticitat (contrast) gravat en la part de darrera pel JORGC (Col·legi oficials de Joiers, d’Orfebres i Rellotgers i de Gemmolègs). Organisme reconegut i homologat en els principals països del mòn i acreditat per la Entitat Nacional d’Acreditació i Certificació (ENAC, sota la ISO 17025).

ARIOR ha renovat aquest any el registre de la nostre marca amb el JORGC  que junt amb el segell de contrast gravat en les nostres peces otorguen una calidad inconfundible al nostre producte.

La nostra línea més important en or destaca per la lluentor dels seus diamants, petites peces en diferents tamanys, certificats per un laboratori de gemología GIA (Gemological Institute of America) reconegut a nivell mundial per el sector.

L’entorn i la preservació del medi ambient han sigut sempre una de les prioritats d’ARIOR, per això neteja els seus residus a través de una de les empreses gestores de residus industrials que han implementat el Sistema de Gestió Medioambiental (SGM) obtenin la certificació sota la norma ISO 14001.