INHORGENTA 2020

Hall C2 Stand 102

Hall C2 Stand 102

Aquest any 2020 tornem a Munich per participar a la fira d’Inhorgenta.

Hi anem amb la mateixa energia que fa 6 anys, amb l’emoció de presentar les novetats i la il·lusió de que us segueixin sorprenent i agradant.

Viatjar fins Alemanya amb les nostres joies és una feina extra en el nostre dia a dia, però que cada any fem amb el mateix ímpetu i entusiasme que vam experimentar durant la nostra primera participació

Preparem les col·leccions que presentarem i les imatges que les acompanyaran, els pòsters que col·locarem a les parets de l’stand, el material necessari per a una bonica exposició, catàlegs actualitzats, ultimem detalls tècnics de les últimes novetats pendents, anells, penjolls… S’ha de pensar en les llums, la seva potència, la direcció, el color. Concentrar-se en el global sense perdre de vista cada particularitat.
Comprar bitllets d’avió, buscar allotjament, llogar una furgoneta, resoldre els petits contratemps i, sobretot, polir, repolir i donar color a les nostres joies per a que llueixin úniques.

Des de fa 6 anys, gener s’ha convertit en un mes dinàmic que ens fa començar cada any amb nous projectes i moltes idees per desenvolupar durant els mesos següents.

Gràcies a tots els que, durant aquests anys que hem participat a la fira, heu confiat en la nostra marca. Esperem continuar sorprenent-vos.

Així que us esperem, ja ho sabeu. No deixeu de visitar el Hall C2 dedicat al disseny i a les joies contemporànies. Presentarem els nostres dissenys més innovadors, les nostres col·leccions més arriscades i les nostres joies més singulars.

Equip Arior Barcelona