DESCOBREIX-NOS

Som un taller artesanal de disseny i fabricació de Joies de venda exclusiva a professionals del sector joier i de complements.

Primer de la mà de Jordi Figueras i actualment sota de la direcció creativa de Roger Figueras, l’estil d’ARIOR és la combinació perfecte entre disseny d’autor i producció artesanal. Tot el procés de creació de la joia es realitza íntegrament al nostre taller del Poblenou de Barcelona. Des de la cera, passant per la fosa, l’aplicació de color i el polit. En cadascuna d’aquestes fases hi ha un professional de la matèria que aporta al treball de cada peça els seus coneixements i la seva expertesa. Aquesta producció artesanal pot derivar en petites variacions en el color i la forma, ja que cada joia es realitza de manera individual.

Som un equip multidisciplinari al teu servei. Format dintre de l’empresa i que evoluciona amb el pas del temps. La base de la nostra filosofia és que cada client és especial i únic, i així és com ens agrada fer-los sentir.

Presència internacional: en els darrers anys hem obert nous mercats i la marca Arior ja es pot trobar en punts de venda situats en països com Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Alemanya, Dinamarca, Regne Unit, Àustria, Suïssa, Xina, EEUU, Islàndia, Austràlia, Itàlia, França i Polònia.

 • Un placer trabajar con Arior donde el alma y personalidad de sus creadores se refleja en el diseño de sus inigualables joyas.

  El Erizo (Mallorca)
 • El primer que t’impacte d’Arior són els seus dissenys innovadors, la qualitat dels acabats i colors de la col·lecció Pigments. Quan comences a treballar amb ells, descubreixes que a part de disseny també hi ha un Gran Equip al darrera.

  Different Jewelry Barcelona
 • Die Begeisterung für Arior Schmuck ist umwerfend! Umso mehr freuen wir uns, das die Designer von Arior uns einen Wunsch erfüllen und ein exklusives Schmuckstück entwickeln, welches die einzigartigen Farben des Meeres rund um unsere schöne Insel Sylt perfekt widerspiegelt. Die Zusammenarbeit mit dem gesamten Team von Arior macht große Freude!

  Gabriele und Horst Vögele Westerland/ Sylt Zeit Punkt (Sylt, Germany)
 • Ja fa temps que tenim una bona relació amb en Jordi i en Roger Figueras i coneixem de primera mà la cura que tenen pels detalls, en el disseny i la realització de les seves joies, com també l'estima cap a les persones que els acompanyen en el projecte. Per això creiem que Arior és una marca única de joieria. Més propera. Més sensible. Més singular.

  Collelldemont (Manresa)
 • A Milà Joieria tenim més de 150 anys d’experiència, i en fa prop de 50 que confiem en la qualitat i el prestigi d’Arior. Ara en fa 5 que apostem pels dissenys trencadors del Roger per seguir donant el millor servei als nostres clients. Per nosaltres Arior és una part més de la família i esperem que aquesta relació segueixi molts anys més.

  Milà (Vilanova i la Geltrú)
 • The jewelry from ARIOR – we started with Pigments but have chosen pieces from several of their collections – is distinctive, innovative, well made, a joy to wear.  And the customer service?  I think they must be American because the customer service team seems to work 24/7 (wink, wink!).  But beyond the hours worked, they strive to get the minute details right, understand the big picture of our gallery, and anticipate rather than just respond to our needs.  All in all, rather incredible.

  Hamilton Hill (Durham, EEUU)

LA BASE DE LA NOSTRA POLÍTICA ÉS LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Innovació

Un dels nostres objectius és la recerca constant de nous dissenys i acabats que sorprenguin en el mercat. Fem una aposta de joieria basada en transmetre art. Per a nosaltres la joia és passió, essència, unió, alegria, foc, vida i amor a l’art. I és aquest amor artístic el que ens impulsa a oferir als nostres clients un producte diferenciat.

Exclusivitat

Oferim exclusivitat de venda als nostres clients, comprometem-nos a respectar la zona pactada on no s’acceptaran nous clients que comprin la mateixa línia de productes.

No descataloguem gènere

Això vol dir que qualsevol arracada pot ser aparellada sense tenir en compte temporades o col·leccions anteriors. Sempre es podrà completar amb el conjunt de polsera, anell o penjoll. El fet de que no descataloguem és un gran benefici per al client, sobretot combinat amb el nostre anhel per innovar.

Joies a mida

Realitzem encàrrecs especials de peces úniques a mida, recreant fidelment els motius desitjats. Aquests encàrrecs especials els fem tant en or com en plata amb esmalt o sense. Demaneu-nos  pressupost sense compromís.

Certificat de qualitat

Les joies ARIOR vénen marcades amb el nostre número de fabricant B-27, amb el nom de la marca i amb el contrast del gremi de joiers de Catalunya que certifica que les nostres joies són de plata de llei de 925 i d’or de 18 carrats.

Els diamants emprats són de talla brillant i de qualitat Wesselton VS2.

En l’acabat cromàtic de les peces fem servir pigments minerals aplicats seguint un procés artístic amb molta cura.

Reparació i servei post venda

Recomanem no realitzar arreglos de les joies de color (tant d’esmalt com de pigments) en tallers aliens a ARIOR. La manipulació d’aquestes joies generalment causa desperfectes en el color. Qualsevol reparació que necessiti una joia ARIOR la podem realitzar en el nostre taller.

Cura de la joia

Us recordem que les joies són peces de metall noble, però no per això deixen de ser sensible a l’oxigen, la llum ie els canvis sobtats de temperatura. Recomanem no utilitzar productes químics ni abrasius i fer un ús adequat respecte al valor de l’objecte. Seguint aquests consells allargareu la vida de la joia.

QUÈ NECCESITES?